Wenduine, de Prinses der Badsteden.

is één van de gezelligste plekken aan de Belgische kust. Niet verwonderlijk dat je dus gedurende het ganse jaar én vooral tijdens de school-vakanties een erg gevarieerd publiek ziet flaneren op de Zeedijk, de Markt, de Kerkstraat en de omliggende zijstraten. Immers… hoewel Wenduine niet erg groot is, vind je er toch een heel groot aanbod van handelszaken én van ontspanningsmogelijkheden.

De voorbije jaren werd door het plaatselijke gemeentebestuur hard ingezet op de vernieuwing en verfraaiing van de plaatselijke infrastructuur. De heraanleg van de Ringlaan, de herinrichting van het dierenparkje, de vernieuwing van parkeerplaatsen aan de Manitoba en de duinen en de beveiliging van het strand met de bouw van 4 nieuwe golfbrekers zorgden voor een ware metamorfose.

Dit zorgde geregeld voor heel wat ongemakken en wrevel, maar nu deze werkzaamheden zo goed als afgerond zijn, kan iedereen hiervan dankbaar gebruik maken of genieten…

Actieve handelstad.

Al meer dan 15 jaar heeft Wenduine een handelaarsvereniging – ACTIEF WENDUINE – die de belangen van de plaatselijke ondernemers behartigt. Bovendien is Actief Wenduine, samen met de dienst voor Toerisme en het gemeentebestuur, de drijvende kracht achter heel wat evenementen en acties die gedurende het ganse jaar in Wenduine plaats vinden.
Deze website geeft u de nodige ifo over onze handelaarsvereniging en over de activiteiten en evenementen die in Wenduine plaatsvinden. De lijst van de ondernemers die lid zijn van Actief Wenduine helpt u de weg naar hen te vinden.

En kijk samen met ons terug naar de verwezenlijkingen van de voorbije tijd…

We hopen u hiermee van dienst

Ben je geinteresseerd als handelaar om erbij te komen?

IN DE KIJKER

Schrijf je vandaag nog in op onze nieuwsbrief.

En wordt op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes.